Όροι και Προυποθέσεις 

Η ιστοσελίδα https://raferidigital.gr/  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου με 100% κυριότητα της Ειρήνης Μάρλη, και έχει φυσική έδρα  25ης Μαρτίου 45 (Νέα Μαγνησία) με Α.Φ.Μ. 117873826 και Δ.Ο.Υ. Ιωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας raferidigital@yahoo.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2310 785 163.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα RAFERI της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://raferidigital.gr/
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που διατυπώνονται εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση.
Αν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Το https://raferidigital.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) πώλησης προιόντων, που χρησιμοποιούνται για την εσωτερική διακόσμηση ιδιωτικών και δημόσιων χώρων, (πίνακες ζωγραφικής, ψηφιακές εκτυπώσεις σε καμβά, τελαρωμένους καμβάδες, φωτιζόμενους πίνακες ζωγραφικής ή φωτογραφίας σε διάφορες διαστάσεις, εφαρμογή ψηφιακών εκτυπώσεων σε διάφορες επιφάνειες και αντικείμενα, όπως μαξιλάρια, κούπες, T-shirts, Mouse Pads, καπέλα, λάβαρα ,ρολόγια τοίχου κ. λ. π., καθώς επίσης και εκκλησιαστικά είδη). της Raferi Digital η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Ν. Μαγνησίας και ιδρύθηκε στα τέλη του 1997. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://raferidigital.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω, καθώς και σε άλλες σελίδες του παρόντος ιστότοπου.

Προσωπικά Δεδομένα
Όροι
Τρόποι πληρωμής
Πληροφορίες Αποστολής

Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του https://raferidigital.gr/ είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας κ.λπ.)
για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας https://raferidigital.gr/ τηρούνται αποκλειστικά
και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την επικοινωνία μας μαζί σας, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας,
και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο στις αρμόδιες, και μόνο, Αρχές). Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης
ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις
δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με τη RAFERI επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως
ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Όροι

Η RaferiDigital  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Η RaferiDigital  αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H εταιρία μας δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της https://raferidigital.gr/, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Περιορισμός ευθύνης

Η RaferiDigital  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  RaferiDigital  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η RaferiDigital  ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της raferi.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της https://raferidigital.gr/ για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Ενημέρωση για τα custom σχέδια από την RaferiDigital

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Μην μας στέλνεται λογότυπα, φωτογραφίες και άλλα σήματα ή σύμβολα οποιονδήποτε εταιρειών που είναι κατοχυρωμένα δεν πρόκειται να σας τα εκτυπώσουμε και επειδή είναι αδύνατον να γνωρίζουμε όλα τα κατοχυρωμένα λογότυπα η νομική ευθύνη για οποιοδήποτε κατοχυρωμένο λογότυπο που θα ζητήσετε να εκτυπώσουμε βαραίνει αποκλειστικά και μόνο εσάς(ευχαριστούμε για την κατανόηση σας).

Ασφάλεια

Η raferi αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της raferi επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα raferi.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία password.

Αναγνώριση Πελάτη

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος της raferi είναι εμπιστευτικές και η raferi έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η raferi δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Στην περίπτωση όπου η raferi χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της raferi είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων https://raferidigital.gr/, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της raferi που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένα και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με τη raferi επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Τέλος την νομική ευθύνη και οποιαδήποτε οικονομική διαφορά προκύψει για όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που αναρτάται από ττη raferi, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών προϊόντων άλλα και όλων των προωθήσεων στο διαδίκτυο καθώς και διαφημιστικούς, προωθητικούς ιστοτόπους ή σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έχει αποκλειστικά η  Μάρλη Ειρήνη του Δημητρίου.

Για οποιαδηποτε νομική-δικαστική ενέργεια που αφορά την σελίδας raferi.gr αρμόδια είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Για οποιαδήποτε απορία, πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο raferidigital@yahoo.gr.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις  τρόπους για να πληρώσετε την παραγγελία σας:

α. Με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2,5€)

Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στον χώρο σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και ισχύει για όλη την Ελλάδα.
Επιπλέον, για παραγγελίες που αφορούν δικές σας φωτογραφίες  θα σας ζητηθεί ένα ποσοστό προκαταβολής ανάλογα με την αξία της παραγγελίας σας.
Αυτό γίνεται διότι τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.
Οι τράπεζες στις οποίες μπορείτε να καταθέσετε την προκαταβολή σας αναφέρονται παρακάτω στο (β).

β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αν δεν έχετε πιστωτική ή δεν θέλετε να πληρώσετε με Αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω εμβάσματος σε μία από τις ακόλουθες τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Θερμή παράκληση τα έξοδα να βαραίνουν εσάς τον καταθέτη ,διαφορετικά θα σας χρεώσουμε και το σύνολο των εξόδων κατάθεσης πριν παραλάβετε.

Τράπεζα Λογαριασμός ΙΒΑΝ
Εθνική 210/20355612 GR21 0110 2100 0000 2102 0355 612
Πειραιώς 52 1809 7835 181 GR80 0172 2180 0052 1809 7835 181

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΜΑΡΛΗ ΔΗΜ. ΕΙΡΗΝΗ

γ. Με κάρτα – ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται επίσης πληρωμές για τις παραγγελίες σας:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Viva Wallet.

Μόλις επιλέξετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στην ειδική φόρμα της τράπεζας στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Όλα τα δεδομένα σας θα σταλούν στην τράπεζά σας αποκρυπτογραφημένα με το δικό της σύστημα. Μετά θα λάβετε ένα μήνυμα από την τράπεζά σας με το αποτέλεσμα της αίτησης, ενώ εμείς θα λάβουμε μόνο την απόδειξη της πληρωμής σας.

Πληροφορίες Παράδοσης – Αποστολής

Η RaferiDigital κάνει αποστολές ΜΟΝΟ σε Ελλάδα. H εταιρείες που συνεργάζεται για τις αποστολές είναι η ΕΛΤΑ courier και διάφορες μεταφορικές εταιρείες αναλόγως προορισμού.

Τα δέματα παραδίδονται από το αντίστοιχο κατάστημα της περιοχής σας στο χώρο σας.
Την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail και έναν κωδικό.
Πληκτρολογήστε εδώ  https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου  τον κωδικό που θα σας στείλουμε και θα έχετε μια πλήρη εικόνα της παραγγελίας σας.

Οι αποστολές με πολλά προϊόντα ή μεγάλων διαστάσεων ενδέχεται να αποσταλούν με μεταφορική και όχι με courier εφόσον ενημερωθείτε πριν την παράδοση, για να έχουμε χαμηλότερο κοστολόγιο των μεταφορικών προς δικό σας όφελος.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΟΙ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

Σε περίπτωση που κάνετε οποιαδήποτε παραγγελία χονδρικής και υπάρχει ποσότητα προϊόντων το κόστος μεταφορικών θα είναι μηδενικό(δυσπρόσιτες περιοχές κατόπιν συνεννόησης). Μην λαμβάνετε υπ’ όψιν σας το ποσό που θα σας βγάλει στα μεταφορικά όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Η επιβάρυνση των μεταφορικών θα είναι εξ ολοκλήρου δική μας.
Η αποστολή των προϊόντων γίνετε τις καθημερινές ημέρες πλην το Σάββατο, Κυριακή και αργίες.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίες σας αν χρειαστεί θα ενημερωθείτε για τυχόν διαφορά στο ποσό των μεταφορικών.
Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-8 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που καταχωρήσατε την παραγγελία.
Εάν χρειαστεί να προκαταβάλλεται κάποιο ποσό η ημερομηνία παράδοσης θα ισχύει από την ημέρα κατάθεσης που κάνατε.
Αν υπάρξουν καθυστερήσεις (π.χ. αργίες, απεργίες, δυσπρόσιτες περιοχές κτλ..) που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη ενδέχεται να παραλάβετε από το κοντινότερο σημείο καταστήματος ΕΛΤΑ για να μην έχετε επιπλέον χρέωση.

Το προϊόν έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξη. Αγοράσατε ένα προϊόν που έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξή του ή είναι ελαττωματικό για οποιονδήποτε άλλο λόγο;

Αν δείτε πως η συσκευασία έχει υποστεί κακοποίηση παρακαλούμε μην παραλάβετε το δέμα και μην δεχθείτε την αποστολή. Αν πάλι παραλάβετε και στη συνέχεια δείτε πως το προϊόν έχει υποστεί κακοποίηση στείλτε με e-mail στην υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στο raferidigital@yahoo.gr και υποβάλετε φωτογραφίες του προϊόντος / συσκευασίας ή καλέστε μας άμεσα στο 2310 785 163.

Στόχος μας είναι η 100% ικανοποίηση σας, οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την παραλαβή σας