This privacy statement was last updated on 1 Μάιος 2022 and applies to citizens and legal permanent residents of the European Economic Area and Switzerland.

Στην παρούσα δήλωση απορρήτου, εξηγούμε τι κάνουμε με τα δεδομένα που λαμβάνουμε σχετικά με εσάς μέσω του https://raferidigital.gr. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα δήλωση. Στην επεξεργασία μας συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί απορρήτου. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:

  • δηλώνουμε σαφώς τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα. Αυτό το κάνουμε μέσω της παρούσας δήλωσης απορρήτου.
  • στόχος μας είναι να περιορίσουμε τη συλλογή προσωπικών δεδομένων μόνο στα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για νόμιμους σκοπούς.
  • ζητάμε πρώτα τη ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε περιπτώσεις που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας,
  • λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και το απαιτούμε επίσης από τα μέρη που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας.
  • σεβόμαστε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ή να τα διορθώνουμε ή να τα διαγράφουμε, κατόπιν αιτήματός σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ή θέλετε να μάθετε ακριβώς ποια δεδομένα διατηρούμε για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας.

1. Σκοπός, δεδομένα και περίοδος διατήρησης

Ενδέχεται να συλλέγουμε ή να λάμβάνουμε προσωπικές πληροφορίες για διάφορους σκοπούς, που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: (κάντε κλικ για ανάπτυξη) 

2. Κοινοποίηση σε άλλα μέρη

Κοινοποιούμε τα εν λόγω δεδομένα μόνο σε Εκτελούντες την Επεξεργασία και με άλλα τρίτα μέρη για τα οποία πρέπει να ληφθεί συγκατάθεση. Αφορούν το ακόλουθο μέρος ή μέρη:

Εκτελούντες την Επεξεργασία

Τρίτα μέρη

3. Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies

Έχουμε συνάψει μια Συμφωνία Επεξεργασίας δεδομένων με την Google.

Η συμπερίληψη πλήρων διευθύνσεων IP εμποδίζεται από εμάς.

4. Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της κατάχρησης και της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο τα απαραίτητα άτομα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, ότι η πρόσβαση στα δεδομένα προστατεύεται και ότι τα μέτρα ασφαλείας μας επανεξετάζονται τακτικά.

5. Ιστότοποι τρίτων μερών

Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων μερών που συνδέονται με συνδέσμους στον ιστότοπό μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα εν λόγω τρίτα μέρη χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ιστότοπων πριν κάνετε χρήση τους.

6. Τροποποιήσεις της παρούσας δήλωσης απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε τροποποιήσεις στην παρούσα δήλωση απορρήτου. Συνιστάται να συμβουλεύεστε τακτικά την παρούσα δήλωση απορρήτου, προκειμένου να γνωρίζετε τυχόν αλλαγές. Επιπλέον, θα σας ενημερώνουμε ενεργά όπου είναι δυνατό.

7. Πρόσβαση και τροποποίηση των δεδομένων σας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα έχουμε σχετικά με εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία. Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε γιατί χρειάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα, τι θα συμβεί σε αυτά και για πόσο χρονικό διάστημα θα διατηρούνται.
  • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που είναι γνωστά σε εμάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να συμπληρώσετε, να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να αποκλείσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όποτε το επιθυμείτε.
  • Εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να άρετε αυτήν τη συγκατάθεση και να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα διαβίβασης των δεδομένων σας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας και να τα διαβιβάσετε στο σύνολό τους, σε άλλον Υπεύθυνο Επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Συμμορφωνόμαστε με αυτό, εκτός εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι επεξεργασίας.

Παρακαλούμε φροντίστε να δηλώνετε πάντα με σαφήνεια ποιος είστε, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν τροποποιούμε ή δεν διαγράφουμε δεδομένα του λάθος ατόμου.

8. Υποβολή παραπόνου

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε (ένα παράπονο σχετικά με) την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

9. Στοιχεία επικοινωνίας

RAFERIDIGITAL
25ης Μαρτίου 45 ΤΚ57008 Νέα Μαγνησία – Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Ιστότοπος: https://raferidigital.gr
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: rg.oohay@latigidirefar
Αριθμός τηλεφώνου: +30 2310 785 163

Παράρτημα

Ποιοί είμαστε

Η ιστοσελίδα raferidigital.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου με 100% κυριότητα της Ειρήνης Μάρλη, και έχει φυσική έδρα  25ης Μαρτίου 45 (Νέα Μαγνησία) με Α.Φ.Μ. 117873826 και Δ.Ο.Υ. Ιωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας raferidigital@yahoo.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2310 785 163. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://raferidigital.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω, καθώς και σε άλλες σελίδες του παρόντος ιστότοπου.Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://raferidigital.gr.

WooCommerce

Συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας στο κατάστημα μας.

Τι συλλέγουμε και αποθηκεύουμε

Καθώς επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα παρακολουθούμε:
  • Τα προϊόντα που έχετε δει: θα το χρησιμοποιήσουμε για να δείξουμε, για παράδειγμα, προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα
  • Τοποθεσία, διεύθυνση IP και τύπος προγράμματος περιήγησης: θα τα χρησιμοποιήσουμε για σκοπούς όπως ο υπολογισμός του ΦΠΑ και το κόστος αποστολής
  • Διεύθυνση αποστολής: θα σας ζητήσουμε να εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση, ώστε να μπορούμε, για παράδειγμα, να εκτιμήσουμε το κόστος αποστολής πριν πραγματοποιήσετε μια παραγγελία αλλά και για να σας στείλουμε την παραγγελία!
Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης cookies για να παρακολουθούμε το περιεχόμενο του καλαθιού ενώ περιηγείστε στον ιστότοπό μας.

Σημείωση: ενδεχομένως να θέλετε να περιγράψετε λεπτομερέστερα την πολιτική cookie και να συνδεθείτε με αυτήν την ενότητα από εδώ.

Όταν αγοράζετε από εμάς, θα σας ζητήσουμε να παράσχετε πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας / πληρωμής και τις προαιρετικές πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς, όπως:
  • Να σας στείλουμε πληροφορίες για τον λογαριασμό σας και την παραγγελία σας
  • Απαντήσεις στα αιτήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών και των παραπόνων
  • Διεκπεραίωση πληρωμών και πρόληψη απάτης
  • Ρύθμιση του λογαριασμού σας για το κατάστημά μας
  • Τήρηση των νομικών υποχρεώσεων που έχουμε, όπως ο υπολογισμός των φόρων
  • Βελτίωση προσφορών καταστήματός μας
  • Να σας στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα, εφόσον επιλέξετε να τα λαμβάνετε
Αν κάνετε λογαριασμό, θα αποθηκεύσουμε το όνομα, διεύθυνση, email και τηλεφωνικό αριθμό, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις μελλοντικές σας παραγγελίες.Γενικότερα αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για όσο χρόνο χρειαζόμαστε τις πληροφορίες για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε και δεν είμαστε υποχρεωμένοι νομικά να συνεχίσουμε να το διατηρούμε. Για παράδειγμα, θα αποθηκεύουμε πληροφορίες παραγγελίας για όσα χρόνια απαιτείται για φορολογικούς και λογιστικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις χρέωσης και αποστολής.Επίσης, θα αποθηκεύουμε σχόλια ή κριτικές, αν επιλέξετε να τα αφήσετε.

Ποιος στην ομάδα μας έχει πρόσβαση

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, τόσο οι διαχειριστές της πλατφόρμας όσο και οι διαχειριστές καταστημάτων έχουν πρόσβαση:
  • Στοιχεία παραγγελίας όπως τι αγοράστηκαν, πότε αγοράστηκαν και που θα έπρεπε να σταλούν, επίσης
  • Πληροφορίες πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, και πληροφορίες χρέωσης και αποστολής.
Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στην εκτέλεση των παραγγελιών, να επεξεργαστούν τις επιστροφές και να σας υποστηρίξουν.

Τι μοιραζόμαστε με τρίτους

Σε αυτή την ενότητα θα πρέπει να αναφέρετε με ποιον μοιράζεστε δεδομένα και για ποιο σκοπό. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει, αλλά μπορεί να μην περιορίζεται σε, υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων, μάρκετινγκ, πύλες πληρωμών, υπηρεσίες μεταφορών και ενσωματώσεις τρίτων.

Μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτους που μας βοηθούν να παρέχουμε για τις παραγγελίες σας υπηρεσίες αποστολής και υπηρεσίες αποθήκευσης· για παράδειγμα —

Πληρωμές

Σε αυτήν την υποενότητα θα πρέπει να αναφέρετε τους επεξεργαστές πληρωμών τρίτου μέρους που χρησιμοποιείτε για να πραγματοποιείτε πληρωμές στο κατάστημά σας, καθώς αυτές μπορεί να χειρίζονται τα δεδομένα πελατών. Έχουμε συμπεριλάβει το PayPal ως παράδειγμα, αλλά θα πρέπει να το καταργήσετε αν δεν χρησιμοποιείτε το PayPal.

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω του PayPal. Κατά την επεξεργασία των πληρωμών, ορισμένα από τα δεδομένα σας θα μεταβιβαστούν στο PayPal, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που απαιτούνται για την επεξεργασία ή την υποστήριξη της πληρωμής, όπως το συνολικό ποσό αγοράς και τα στοιχεία χρέωσης.Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική απορρήτου του PayPal για περισσότερες πληροφορίες.

Loco Translate

This plugin doesn’t collect any data from public website visitors. Administrators and auditors may wish to review Loco’s plugin privacy notice.

Slider Revolution

In case you’re using Google Web Fonts (default) or playing videos or sounds via YouTube or Vimeo in Slider Revolution we recommend to add the corresponding text phrase to your privacy police:

YouTube

Our website uses plugins from YouTube, which is operated by Google. The operator of the pages is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.If you visit one of our pages featuring a YouTube plugin, a connection to the YouTube servers is established. Here the YouTube server is informed about which of our pages you have visited.If you’re logged in to your YouTube account, YouTube allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your YouTube account.YouTube is used to help make our website appealing. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.Further information about handling user data, can be found in the data protection declaration of YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Our website uses features provided by the Vimeo video portal. This service is provided by Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA.If you visit one of our pages featuring a Vimeo plugin, a connection to the Vimeo servers is established. Here the Vimeo server is informed about which of our pages you have visited. In addition, Vimeo will receive your IP address. This also applies if you are not logged in to Vimeo when you visit our plugin or do not have a Vimeo account. The information is transmitted to a Vimeo server in the US, where it is stored.If you are logged in to your Vimeo account, Vimeo allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your Vimeo account.For more information on how to handle user data, please refer to the Vimeo Privacy Policy at https://vimeo.com/privacy.

Google Web Fonts

For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly.For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer.Further information about handling user data, can be found at https://developers.google.com/fonts/faq and in Google’s privacy policy at https://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

On our pages, plugins of the SoundCloud social network (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) may be integrated. The SoundCloud plugins can be recognized by the SoundCloud logo on our site.When you visit our site, a direct connection between your browser and the SoundCloud server is established via the plugin. This enables SoundCloud to receive information that you have visited our site from your IP address. If you click on the “Like” or “Share” buttons while you are logged into your SoundCloud account, you can link the content of our pages to your SoundCloud profile. This means that SoundCloud can associate visits to our pages with your user account. We would like to point out that, as the provider of these pages, we have no knowledge of the content of the data transmitted or how it will be used by SoundCloud. For more information on SoundCloud’s privacy policy, please go to https://soundcloud.com/pages/privacy.If you do not want SoundCloud to associate your visit to our site with your SoundCloud account, please log out of your SoundCloud account.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Ο παρόντας ιστότοπος χρησιμοποιεί την Complianz Privacy Suite για το WordPress για τη συλλογή και καταγραφή συγκατάθεσης βάσει Προγράμματος Περιήγησης και Συσκευής. Για αυτήν τη λειτουργία, η διεύθυνση IP σας ανωνυμοποιείται και αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων μας. Αυτή η υπηρεσία δεν επεξεργάζεται πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης και δεν κοινοποιεί δεδομένα στον πάροχο υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Δήλωση Απορρήτου του Complianz.

LiteSpeed Cache

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την αποθήκευση για να διευκολύνει έναν ταχύτερο χρόνο απόκρισης και καλύτερη εμπειρία χρήστη. Η κατάτμιση αποθηκεύει ενδεχομένως ένα διπλότυπο αντίγραφο κάθε ιστοσελίδας που εμφανίζεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλα τα αρχεία προσωρινής μνήμης είναι προσωρινά και δεν είναι ποτέ προσβάσιμα από τρίτους, εκτός εάν είναι απαραίτητο για να λάβετε τεχνική υποστήριξη από τον προμηθευτή προσθηκών προσωρινής μνήμης. Τα αρχεία προσωρινής μνήμης λήγουν σε ένα χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από το διαχειριστή της τοποθεσίας, αλλά μπορεί εύκολα να καθαριστεί από το διαχειριστή πριν από τη φυσική λήξη τους, εάν είναι απαραίτητο. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες QUIC.cloud για την προσωρινή επεξεργασία και αποθήκευση των δεδομένων σας.Ανατρέξτε στο https://quic.cloud/privacy-policy/ για περισσότερες λεπτομέρειες.