ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για τις αγορές μου στην raferi?

Εάν το προιόν για το οποίο ενδιαφέρεστε κατασκευάζεται κατόπιν δικής σας παραγγελίας, είναι κατανοητό ότι οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί και όχι δεσμευτικοί, με σκοπό την καλύτερη κατασκευή του, ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι από την επιλογή σας. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε :
Εκτύπωση σε καμβά – 4-5 εργάσιμες ημέρες.

Τι ακριβώς συμβαίνει μετά την καταχώρηση της παραγγελίας μου?

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ – ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Δυστυχώς αυτήν την στιγμή δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα. Πολύ σύντομα θα μπορείται να εξυπηρετηθείτε με την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Τράπεζας.

Το κατάστημά μας δέχεται επιστροφές εμπορευμάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς με την προυπόθεση το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο, σφραγισμένο, όπως αρχικώς σας παραδόθηκε και χωρίς να έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείται να ζητήσετε την αγορά κάποιου άλλου προϊόντος ή και την άμεση επιστροφή των χρημάτων σας. Η διαδικασία προβλέπει την ενημέρωση και έγκριση από εμάς της επιστροφής του προιόντος. Εξαίρεση στα προηγούμενα αποτελούν όλα τα προϊόντα η παραγγελία των οποίων πραγματοποιήθηκε μετά από δική σας εντολή, όπως πχ η εκτύπωση καμβά, η εκτύπωση και κατασκευή πίνακα ή οποιοδήποτε προιόν έχει δική σας εικόνα ή φωτογραφία ή κείμενο στην εκτύπωση του. Τα έξοδα μεταφοράς των προιόντων προς επιστροφή επιβαρύνουν τον Αγοραστή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μαζί με το προϊόν να επιστραφεί και το πρωτότυπο παραστατικό Αγοράς εφόσον πρόκειται για πώληση σε ιδιώτη ή στην περίπτωση πώλησης σε εταιρεία να συνοδεύεται από το κατάλληλο παραστατικό διακίνησης προς πίστωση.